ruoka- ja tarvikemyynti

  • Ravintolisät mm. nivelten ja ihonhoitoon
  • Shampoot,
  • korvanpuhdistusaineet ja silmähuuhteet
  • Hammasharjat ja tahnat
  • Ulko-ja sisäloishäätöaineet

Klinikalla on myynnissä Royal Canin ja Hill's erikoisruokavalioita koirien ja kissojen sairauksien hoidon tueksi. Hyllystä löytyy rajallisesti myös päivittäisruokavalioita ja penturuokia. Kysy rohkeasti henkilökunnalta, jos haluaisit tilata jotain kyseisten merkkien ruokaa, jota hyllystä ei löydy.

Klinikalla on käytössä 6+1 kanta-asiakaskortti Royal Canin -ruokia ostaville asiakkaille. Kun ostat 6 pakkausta 12 kk sisällä, saat seitsemännen veloituksetta. Pakkauskokoa voi vaihdella, saat veloituksetta sen pakkauskoon, jota olet ostanut eniten. Kysy kanta-asiakkuutta henkilökunnalta!

Myös Hill's ruokavalioihin on olemassa kanta-asiakkuus, joka on mobiilimuodossa. Lisätietoa mobiilisovelluksesta ja eduista saat klinikalta tai alla olevan linkin kautta.
Hill's Mobiilikortti

Klinikaltamme saat 25 % alennuksen päivittäis- ja erikoisruokavalioista Royal Canin kasvattajakortilla ja Hill's Breeder Club jäsenkortilla. Eli koira- ja kissakasvattajien, joilla on kennelnimi, kannattaa hakea jäsenyyttä ja hyödyntää etu. Jäsenyyden hakemisesta saa tietoa klinikaltamme ja nettsivuilta:
Royal Canin kasvattajakerho
Hill's Breeder Club

Kuva: Minna Viitanen